Натали Портман е новото лице на Диор
Натали Портман е новото лице на Диор / снимки: Reuters

Натали Портман е новото лице на модната марка Диор. Красивата актриса ще участва в рекламната кампания на новия аромат Miss Dior Cherie. Директорът на парфюмерийния отдел Клод Мартине определи Натали като "харизматична и елегантна" и заяви, че за първи път 29-годишната звезда си сътрудничи с модната марка.

Снимките за рекламната кампания са направени от фотографа Тим Уолкър, а София Копола е режисьор на телевизионните спотове, които ще бъдат излъчени догодина.

Въпреки че е смятана за една от най-красивите жени в света, Натали неотдавна заяви, че смята красотата за "отегчителна", допълва БГНЕС.

"Красотата е пречка, особено ако това е единственото нещо, което е от значение за другите хора. Напълно съзнавам, че привлекателността е огромен фактор за получаването на работа в моята професия. Красотата може да е отегчителна, ако мъжът е концентриран върху външния вид през цялото време. Познавам много мъже актьори, които са напълно обсебени от създаването на определен външен вид", допълва актрисата.

Натали Портман е новото лице на Диор
netinfo