Най-еднаквите близначки в света похарчили стотици хиляди за операции
Най-еднаквите близначки в света похарчили стотици хиляди за операции / снимка: Guliver/Getty Images

Люси и Ана Десинк от Австралия са признати за най-еднаквите близначки в света, след като се превърнаха в звезди на японско телевизионно хумористично шоу, съобщи в. „Дейли мейл”. За да постигнат абсолютна идентичност, 28-годишните близначки са изхарчили за пластични операции 130 000 британски лири или 250 000 долара.

Преди хирургическата намеса близначките са изглеждали почти еднакво, но мечтаели за максимална прилика и се обърнали за помощ към лекар. В резултат на пластичните операции дори компютър не е успял да открие разлики във външния им вид.

По време на направилото ги известни телевизионно шоу Люси и Ана са се съревновавали с други близначки, като са участвали в различни скечове с хора на улицата. Японските телевизионни зрители са избрали австралийките като най-еднакви, а шегите им с минувачите като най-удачни.

Някои от хирургическите интервенции са били извършени по естетични съображения, а не заради приликата. Момичетата са си сложили например гръдни импланти, а устните са си увеличили с филъри. Освен това са си удължили миглите, татуирали са си веждите.

Сестрите са родени с разлика от една минута, почти никога не са се разделяли, ядат еднаква храна, за да поддържат еднакво тегло. Те спят в едно легло и си делят един приятел. Люси и Ана се срещат с електромеханика Бен Бирн от родния им град Пърт.

„Преди всяка от нас си имаше приятел, но беше неудобно. Сега всичко е много по-просто и е яко. Непрекъснато сме заедно - аз и сестра ми. За нас това не е странно. Вкусът ни е еднакъв, така че, разбира се, ни харесват едни и същи момчета. А мъжете дълбоко в душата си винаги си мечтаят за две приятелки”, обясняват сестрите.

Източник: БТА