Компания предлага костюм за измъкване от досадно коледно парти
Компания предлага костюм за измъкване от досадно коледно парти / Thinkstock/Getty Images

Американската компания "Лейт румс" предлага майтапчийски костюм за дискретно измъкване от коледно парти, маскиран като елхичка, пише в. "Дейли мирър".

От направени проучвания проличало, че около 72% от хората, поканени на коледни празненства, умират от скука, но от добро възпитание стоят на тях до самия им край. С новия продукт има начин човек да се измъкне, без да прави лошо впечатление.

Костюмът се слага през главата и обхваща пирамидално цялото тяло на дегизирания. Той приема формата на коледна елха с изкуствени клонки и украса. На горната част са оставени два отвора за очите. С бавни движения елхичката се понася и напуска коледната сбирка, отървавайки се от скуката.

Разработката е била поръчана от американската фирма за евтини хотелски резервации "Лейт румс". Костюмът е особено удобен за измъкване от почти задължителните служебни коледни партита, които се посрещат с голяма досада от куп служители.

Според създателите на продукта животът бил прекалено кратък, за да си губим времето по скучни купони. Именно затова била изобретена "елхичката за обличане", която да ни спаси от тях.

Костюмът се продава под формата на комплект за сглобяване "Направи си сам".

Източник: БТА