Хотел в Йерусалим компенсира двойка за провален секс
Хотел в Йерусалим компенсира двойка за провален секс / Thinkstock/Getty Images

Израелска двойка обмисля да заведе дело срещу хотел в Йерусалим, защото билa прекъснатa по време на страстно любовно родео в хотелската си стая.

Партньорите, които били отседнали в хотел "Дан", искат обезщетение заради грешка на служителите, заради която мъжът и жената били прекъснати, докато правели секс.

Двойката си наела хотелска стая, за да получи спокойствие и интимност. Но малко след като страстите се разгорещили, вратата на стаята се отворила и в нея влетяла група непознати. По-късно се оказалo, че любовчиите се разхвърляли в погрешната стая, тъй като рецепционистката им дала грешен ключ.

Пред местни медии мъжът споделил, че не може да повярва какво му се е случило. Срамът бил неописуем, тъй като непознатите не само, че не напуснали стаята при конфузната ситуация, но започнали да се смеят и подиграват, пише БГНЕС. Няколко души дори започнали да дават съвети, което изключително "травмирало" партньорката му.

Веднага след като администрацията на хотела научила за инцидента, предложила на двойката компенсация с безплатна вечеря.