Гуинет Полтроу не може да се гримира
Гуинет Полтроу не може да се гримира / Guliver/Getty Images

Холивудската звезда Гуинет Полтроу сподели, че изобщо не може да се гримира и през ежедневието си не слага почти нищо върху лицето си.

Когато не е на работа, Гуинет не използва грим, а по време на филмовите й ангажименти, звездата винаги се доверява на професионалисти.

"В ежедневието си почти не използвам тежка козметика, след като изпратя децата на училище, тренирам, а след това на лицето си слагам единствено подхранващ крем", коментира звездата ежедневната грижа за красотата си.

"Ако случайно имам среща, поставям малко спирала върху миглите си, но това е най-многото, което мога да направя сама. Просто никога не слагам нищо друго. Когато бях на 20 не се научих как да се гримирам сама и оттогава съм си все толкова зле в това отношение. Точно заради това трябва да се старая кожата ми да изглежда добре", сподели още звездата.

Една от тайните на Гуинет за поддържане на по-бели зъби е жабуркането с кокосова вода, на което актрисата от скоро е голям почитател, пише БГНЕС.

"Използвам кокосово масло в кухнята, върху кожата си и се жабуркам с него, за да запазя белотата на зъбите си. Много е интересно, свойствата му са много древно откритие, прочетох за тях в интернет", разказа звездата в интервю за E!News.

Гуинет Полтроу не може да се гримира
netinfo