Джордж Клуни мислел да се самоубие
Джордж Клуни мислел да се самоубие / снимки: Reuters, архив

Джордж Клуни разкри, че преди шест години мислел да се самоубие заради силна болка в гърба.

50-годишният актьор получил нараняване на гръбначния стълб, докато снимал филма "Сириана" през 2005 г., след като планирана каскада се объркала. Клуни сподели пред сп. "Ролинг Стоун", че започнал да мисли за самоубийство, след като бил прикован към легло в болницата със силно главоболие.

Американският актьор, който получи Оскар за ролята си в лентата като служителя на ЦРУ Робърт Барнс, разкри, че нараняването било толкова тежко, че от носа му започнала да тече гръбначно-мозъчна течност, предава БГНЕС.

"В един момент започнах да си казвам, че не мога да продължа да съществувам, така че не мога да живея. Лежах в болничното легло със система на ръката си, не можех да се движа, имах главоболие и се чувствах така, сякаш ще получа инсулт и за три седмици започнах да мисля, че трябва да направя нещо драстично по въпроса. Но никога не съм си мислел, че наистина мога да го извърша. Опитвах се да си представя как ще оцелея", разказа актьорът.

Той признава, че дори измислил метод как да се самоубие, но никога не е мислел, че наистина ще го направи. Вместо това започнал да пие много, за да притъпи болката. Операцията помогнала на Клуни да преодолее проблемите, но той понякога изпитва главоболие след инцидента.

Джордж Клуни мислел да се самоубие
netinfo