Дженифър Анистън, която се изяви в много успешни филми, както и в популярния сериал "Приятели", призна в интервю за списание "Мари Клер", че ежедневието пред камерите вече я отегчава, съобщи Фимейл фърст.

Дженифър Анистън разкри тайната на блестящия си външен вид

"Аз съм в период, когато не съм сигурна какво правя. Като на кръстопът съм, опитвам се да разбера какво ме вдъхновява истински. Това, което преди ме интригуваше, вече не го прави . . . Най-голямото ми предизвикателство сега е да разбера от какво сърцето ми започва да пее", призна актрисата.

Дженифър Анистън не е бременна, а вие трябва да се засрамите!

Дженифър Анистън разказа, че приоритетите й са се променили след сватбата й с Джъстин Теру миналата година. Затова, ако се откъсва от съпруга си заради снимки, ролята трябва да си струва. Тя е убедена, че най-накрая е намерила "точния човек за нея".

"Защо той е точният човек за мен? Знам само, че се чувствам напълно гледана и обожавана, независимо в какво състояние . . . така проявявам най-доброто от себе си, защото толкова много го обичам. Той е толкова добър човек", каза Анистън.

Дженифър Анистън не е тъжен и бездетен човек
netinfo
Въпреки че е щастлива в сегашната си връзка, Дженифър Анистън обясни, че е почувствала нужда да отговори на всички, които критикуват решението й да няма деца или как изглежда. Тя направи това в статия за "Хъфингтън пост" през юли.

Дженифър Анистън: Не съм бременна, а ми писна

Актрисата отрече да е "тъжен и бездетен човек" и заяви, че е работила твърде упорито, за да бъде сведен животът й само до това, предаде Асошиейтед прес.

Дженифър Анистън отново стана една от най-обсъжданите звезди през септември, когато беше обявена раздялата на бившия й съпруг Брад Пит с Анджелина Джоли, припомня БТА.

Кортни Кокс: Раздялата на Джоли и Пит няма нищо общо с Дженифър Анистън

Най-забавните реакции на раздялата на Брад и Анджелина (СНИМКИ/ВИДЕО)

Дженифър Анистън не е тъжен и бездетен човек
netinfo