/ БГНЕС
Актрисата сравни 13-годишния им бpaĸ c eдин oт тpилъpитe му
Холивудски знаменитости, сред които дори и бившата му съпруга Деми Мур, „изпържиха яко” актьора Брус Уилис в шоуто „Saturday night”. Епизодът с неговото участие, заснет в театър Холивуд паладиум в Калифорния, ще бъде излъчен на 29 юли.
 
Брус Уилис и Деми Мур ще бъдат влюбени 16 години след развода си

Екшън звездата се забавлява искрено на сцената и демонстрира чувството си за хумор дори при по-пиперливите шеги с личността му.
 

Gulliver/Getty Images


От сцената Деми Мур, която бе омъжена за Уилис цели 13 години (между 1987-2000 г.), не пропусна да го „закачи” за възрастта му, плешивостта и опитите му да пее. Трите им дъщери - Румър, Талула и Скаут, също присъстваха в театъра и не спряха да се смеят на „черния хумор” на майка си.

Деми Мур и „леопардова“ рокля - неочаквано добра комбинация (СНИМКИ)

Gulliver/Getty Images


Публиката пък посрещна с аплодисменти шегата на Мур, в която актрисата сравни брака си с Уилис с един от филмите му. „Гледам на брака ни като на „Шесто чувство“… Ти беше мъртъв през цялото време“, заяви без свян Деми.
 
Самият Брус прие с широка усмивка и смях задявките на бившата си съпруга. Двамата никога не издадоха подробности около раздялата си и през годините запазиха топли приятелски отношения.
 

Gulliver/Getty Images


В публиката в театъра беше и настоящата му съпруга Ема Хеминг. Двамата се ожениха на тайна церемония на Бахамските острови през февруари 2009 г. От 1 април 2012 г. са щастливи родители и се радват на дъщеричката си - Мейбъл Рей Уилис.
 


Със „солени шеги” за холивудския актьор подхрани шоуто и колегата му Едуард Нортън. Пред публиката той призна, че искрено ревнува как Уилис влиза в образа на един и същи герой, а славата му продължава десетилетия.
 

Gulliver/Getty Images

Брус Уилис облече синя рокличка и спечели интернет (СНИМКИ)

Днес Брус Уилис се е превърнал в едно от емблематичните лица на Холивуд. Пътят му към славата започва още през 1979 г. с малки роли в театри. В следващите две години има и малки участия във филми: „Първият смъртоносен грях“ и „Присъдата“.
 

Gulliver/Getty Images


Късметът му проработва през 1985 г. когато го избират, за ролята на Дейвид Адисън в сериала „Съдружници по неволя“ (1985-1989). Следва „Среща с непозната“ с Ким Бейсингър, но безспорно филмът, който го издига на холивудския връх, е „Умирай трудно”.