Деми и Аштън си купиха дом на колела, Джъстин си стиска парите
Деми и Аштън си купиха дом на колела, Джъстин си стиска парите / снимка: Reuters, архив

Деми Мур и Аштън Къчър си купиха семейна каравана на колела, с която да пътуват за снимки и да бъдат заедно. Семейната двойка актьори искали да прекарват повече време заедно, въпреки че им се налага да са далеч от дома.

Луксозната каравана лесно може да се сравни с имение, с площ повече от 100 кв.м, има плъзгащи се врати, две бани и няколко спални. Караваната е оборудвана с най-новите технологии като сателитна телевизия и 3D плазма екрани.

Певецът Джъстин Тимбърлейк, който напоследък обръща внимание предимно на кариерата си в Холивуд, пък твърди, че е „пестелив”. 30-годишният секс символ призна, че не обича да харчи парите си безразборно и сподели, че рядко си позволява да пазарува в скъпи магазини. Той също така наблегна, че парите, според него, не могат да купуват щастие.

„Може да се каже, че съм доста пестелив. Пазарувам дрехи веднъж годишно”, заяви в интервю Джъстин, пише БГНЕС. „Как беше онази мисъл... Парите не могат да ти купят щастие, но пък могат да ти помогнат в стремежа към него. Страхотно е човек да има жилища както в Ел Ей, така и в Ню Йорк. Прекарвам достатъчно време и в двата града, за да имам собствен дом в тях. Но мисля, че това не е необходимо”, завърши музикалната звезда.