За пролетта са характерни пастелните и нежни цветове, докато за лятото подхождат повече ярките и пъстрите багри
За пролетта са характерни пастелните и нежни цветове, докато за лятото подхождат повече ярките и пъстрите багри / Thinkstock/Getty Images
Всяка жена се стреми да е привлекателна и с идеален външен вид. Дамите винаги искат да хващат окото на партньора, независимо дали той дали са заедно от дълги години или съвсем отскоро.

Ето защо 15:00 часа е най-доброто време за секс

Ето защо, мили дами, не отреждайте на бельото последно място, когато се стремите да сте секси за любимия човек, съветват сексолози. И предлагат няколко не особено сложни съвета при избор на бельо:

Обърнете внимание на цветовете

За пролетта са характерни пастелните и нежни цветове, докато за лятото подхождат повече ярките и пъстрите багри. Що се отнася до строгите тонове, за тях майката природа е създала зимата.

бельо
Thinkstock/Getty Images

Заложете на полупрозрачни материи

За подсилване на сексуалността в бельото е разумно да атакувате с полупрозрачна одежда.

Подчертайте качествата и прикрийте недостатъците

Изберете бельо, което да не поставя силуета в положение на засада – тоест трябва да подчертава достойнствата на фигурата и да прикрива недостатъците ѝ. Един съвет - обиграното прелъстяване предполага притежателките на по-пищни форми да се ориентират към по-плътни тъкани и да избягват дантели.
Заложете на хармонията

Вземете бельо в комплект, а не на части. Така то изглежда по-цялостно и стои по-хармонично на тялото, придавайки му по-сексуално излъчване. Не забравяйте обаче и за качеството на шевовете за да не стигнете до нелеп автогол. Бъдете сигурни, че накрая купата на насладата ще падне в ръцете ви.

Още секси теми:

Цветът на бельото разкрива сексуалния темперамент

Изненадващи факти за женския оргазъм

Червеното бельо не е най-секси

Най-палавият месец за секс приключения

Пет причини да се отдаваме на сутрешен секс по-често
БТА