Актриси полудяха по роклите на Виктория Бекъм
Актриси полудяха по роклите на Виктория Бекъм / BGNES, архив

Няколко актриси вече бяха забелязани с модели на талантливата дизайнерка Виктория Бекъм, които бяха представени на дефилетата по време на Седмицата на модата в Ню Йорк.

Въпреки че в началото колекциите на Виктория Бекъм бяха посрещнати с доза скептицизъм, с времето тя доказа, че е дейна дизайнерка с оригинални идеи. Наоми Уотс, Бланка Суарес и Мишел Уилямс са само малка част от почитателките й, които се влюбиха в личния почерк за женственост, който Бекъм оставя върху моделите си.

Наоми Уотс избра черна рокля с дантела върху раменете, с която присъства на церемонията "Producers Guild 2013", допълва БГНЕС. В комбинация с нея австралийката подбра черни обувки на Рупърт Сандерсън.

Бланка Суарес беше ослепителна в същата рокля, но в бяло на представянето на новия си филм в Рим. Моделът на актрисата се различаваше с V-образното си деколте, покрито с дантела. За завършек на тоалета си тя се беше спряла на обувки в сив металик.

Мишел Уилямс избра същия модел, но в по-къс вариант. На представянето на филма "Оз - великият и могъщият", блондинката привлече погледите с красивата черна рокля на Виктория Бекъм.