/ БГНЕС
Законопроектът за изменение и допълнение на Закона за местното самоуправление и местната администрация ще бъде подложен на първо гласуване от народните представители на предстоящото редовно заседание в Народното събрание в сряда.

ГЕРБ спазиха традицията, регистрираха се първи за местните избори (СНИМКИ)

В програмата на НС е записано още обсъждането на Законопроекта за ратифициране на Протокола за изменение на Конвенцията за защита на лицата при автоматизираната обработка на лични данни. Предстои и депутатите да обсъдят Годишния доклад за състоянието на националната сигурност на Република България през 2018 г.

Без машинно гласуване на местните избори

На второ гласуване ще бъде подложен Законопроектът за изменение и допълнение на Закона за лова и опазване на дивеча. Той ще бъде разгледан като точка първа в четвъртък, 12 септември 2019 г. В същия ден се очаква да мине на първо гласуване Законопроектът за изменение и допълнение на Закона за чистотата на атмосферния въздух, а на второ гласуване Законопроектът за изменение и допълнение на Закона за електронните съобщения.

Като точка първа в петък е предвидено първо гласуване на Законопроекта за изменение и допълнение на Закона за електронното управление. Редовният парламентарен контрол също е в петък.
БГНЕС