/ NOVA
Медията бе отличена заради това, че в условията на извънредно положение подкрепи и инициира поредица от дейности в борбата с пандемията.

В кампанията „Заедно“ благодарение на служителите на NOVA бяха събрани над 20 000 лв. и бяха закупени хранителни продукти от първа необходимост за над 500 семейства, най-силно засегнати от пандемията.

NOVA и "Нетинфо" подкрепят българските фирми с 1 милион лева


Фондът „NOVA възможност за теб“ в подкрепа на бизнеса, създаден съвместно от Нова Броудкастинг груп и Нетинфо на стойност 1 милион лева, подкрепи 100 български компании, които получиха безвъзмездни рекламни пакети и възможността да популяризират дейността си.

А кампанията на Новините на NOVA - „Дарителите“ обяви имената на дарителите в национален ефир и допринесе за най-голямата дарителска вълна в новата история на България, която събра над 10 млн. лв. в помощ на медиците на първа линия и болниците в страната.

NOVA с единствена по рода си дарителска кампания


"Това е едно много голямо признание за екипа на NOVA, който през годините многкратно е подавал ръка на хората в нужда. Вярвам, че освен да информира, NOVA и занапред ще заема страната на хората, ще усеща и ще бъде съпричастна на тяхната болка", споделя Марина Цекова.

Следвайки своята мисия на социално отговорна компания, като приоритет за NOVA ще бъде да продължи да бъде не само високата информираност на обществото, но и представянето на добрите практики на съпричастност и солидарност в полза на национални каузи.
nova.bg