/ Gulliver/Getty Images
Няма да се сравняваме с чеверме социалистите, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на отчета на гражданския диалог „Европа в нашия дом“. Не ги обиждам, цитирам Иво Христов, но не този Иво Христов, който нарече българите дебили, а този Иво Христов, който ги нарече чеверме социалисти, допълни премиерът.

ГЕРБ: Реалистично е магистрала „Хемус“ да е готова до 2024 година

„Явно паметта на хората е къса, а се надявам, че не е“, коментира той. „БСП разчита на късата памет, сега цялата Тройна коалиция говорят за борба с корупцията в един прекрасен Южен парк", каза Борисов. „Те говорят, че ГЕРБ трябва да бъде заличен, така както заличиха СДС, за да остане само БСП“, допълни той.
 

 

Публикувахте от Бойко Борисов в Събота, 20 април 2019 г.

Приеха си закон да ги брани от преследване. Те излезли да говорят и да сочат нас с пръст“, заяви премиерът. „Тоновете наркотици, които съм задържал при мои операции, не могат да ми преброят“, посочи той.

Борисов говори и за инфраструктурните проекти, и за развитието на образованието.

360 млн. лева увеличение на учителските заплати сме предвидили за догодина. Бързо да се провери състоянието на всички училищни автобуси съм възложил на Вълчев, обяви министър-председателят. Тук може да се разчита на 20 млн. лв. и още толкова за интерактивно обучение. В природните науки изоставаме, коментира премиерът.
 
 

Опонентите ни разчитат на къса памет. Те издигат лъжата и манипулацията в основна предизборна платформа. Говорят за борба с корупцията, а първата им дама е изгонена за корупция. Приеха си закон да ги брани от преследване. Ние няма да се сравняваме с “чеверме социалистите”, както те сами се наричат. Когато в ГЕРБ сгрешим, си понасяме грешките. Но когато работим, резултатите са видими.

Публикувахте от Бойко Борисов в Събота, 20 април 2019 г.

Ударно ще довършим пътя Шумен-Търговище. Мездра-Ботевград на Нанков съм разпоредил до 2-3 седмици да е готово да стартира трасето, добави Борисов.

БСП представи листата си за евроизборите, социалистите тръгват на битка за справедливост

Ако има автокрация, как всички тези скандали цял ден не спират, апартаменти, къща, тераса, сауна, баня? От сутрин до вечер. Ако няма свобода на медиите как това ще се случва? Как след всичките тези скандали демокрацията си работи, каква автокрация? Пред кого автокрация?, попита Бойко Борисов. Когато върховният главнокомандващ призовава генералитета да не стои безропотно, това не е ли диктатура? Много са изнервени. Ние сме наложили стандарта - виновните си подават оставката, допълни той.
БТА, БГНЕС