Премиерът Бойко Борисов пристигна във Велинградско, където беше посрещнат с аплодисменти и викове „Бойко, Бойко“ от жители на село Грашево.

„Хубаво говорят за жълтите павета, но да дойдат тук и да видят кой кой е в тази ситуация. Каква война се води между ГЕРБ и ДПС. Дали има хора за „Да, България“, БСП и Мая Манолова“, отбеляза премиерът. 

"С вас сме! София не е България", отбелязаха пред премиера жителите на селото и припомниха, че с помощта на правителството е ремонтиран пътят към селото, осигурен е и автобус за учениците. 

"В регионите на ДПС сме направили много. Това не е само, където има кметове на ГЕРБ. Не ги делим хората. Ако не видят, че държавата България е тяхната, ще дойдат и ще я вземат за един ден. За това го правим. Не да ни викнат "Браво", а да видят, че ги обичаме, че сме един народ. Да се види, че всички обичаме и за всички се грижим по равно.", подчерта Борисов.

"Било Народно въстание. Хората, които са дошли тук да кажат за свършената работа и това, което сме направили, са повече от тези на площада. Ако не видят, че държавата България е тяхната, ще дойдат и ще я вземат за един ден. Затова го правим, заключи премиерът.





Той отбеляза още, че единственият начин да има разбирателство между християни и мюсюлмани е като се подобрява непрекъснато средата на живот. Да се строят пътища и храмове, да има работни места, да има перспектива за младото поколение.
 
 

Единственият начин да има разбирателство между християни и мюсюлмани е като се подобрява непрекъснато средата на живот....

Публикувахте от Бойко Борисов в Неделя, 20 септември 2020 г.

"Радостен съм като виждам колко доволни са хората в Кръстава от дългоочакваните ремонти в селото. Това ми дава увереност, че сме на прав път", допълва Борисов.

В друга публикация в личния си профил във Фейсбук Борисов посочва, че е свършена много работа по обновяването на панорамния път между селата Кръстава и Аврамово и настоява за запазване темпото на строителството предвид предстоящия зимен сезон. 
 
 

Много работа е свършена по обновяването на панорамния път между Кръстава и Аврамово. През зимата дейностите тук ще са силно затруднени, затова е важно темпото на строителство да остане бързо.

Публикувахте от Бойко Борисов в Неделя, 20 септември 2020 г.