/ iStock/Getty Images
Прогноза за времето на 23 март
Атмосферното налягане ще се понижи, но ще остане по-високо от средното за месеца. През нощта ще е предимно ясно и почти тихо. Минималните температури ще са от 2 до 7 градуса.

Високи температури и слънце през уикенда

Учени установиха от какво зависи продължителността на човешкия живот
ThinkStock/Getty Images

Утре ще преобладава слънчево време. По-значителни увеличения на облачността ще има над източната половина на страната, но вероятността за валежи е малка. В Западна България ще духа слаб северозападен вятър, на изток - слаб до умерен, от североизток. Преобладаващите максимални температури ще са между 16 и 21 градуса, по-ниски ще останат в Североизточна България и по Черноморието - 10-14 градуса.

13 приказно красиви места, които да посетите тази пролет (СНИМКИ)

време слънце
ThinkStock/Getty Images

Над Черноморието ще има по-значителни, временни увеличения на облачността, но вероятността за валежи е малка. Ще духа до умерен североизточен вятър, който след обяд ще отслабва. Максималните температури ще са между 10 и 14 градуса. Температурата на морската вода е 9-10 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

15 гледки, които ще запомните за цял живот (СНИМКИ)
 
есен семейство слънчево слънце
ThinkStock/Getty Images


Над планините ще преобладава слънчево време с по-значителни увеличения на облачността в следобедните часове, но валежи не се очакват. Ще духа умерен до силен вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 9 градуса, на 2000 метра - около 3 градуса.

Подробна информация за времето днес и прогнозата за десет дни напред вижте на Sinoptik.bg
НИМХ, БТА