/ БГНЕС, архив
И Патриотите разкритикуваха мотивите за вота на недоверие на БСП
95935
И Патриотите разкритикуваха мотивите за вота на недоверие на БСП
  • И Патриотите разкритикуваха мотивите за вота на недоверие на БСП
Депутатите от парламентарната група на Обединени патриоти разкритикуваха мотивите за вота на недоверие на социалистите. Според народния представител Борис Ячев лидерът на БСП Корнелия Нинова се опитва да привлече внимание с внесения вот на недоверие към правителството.

Вотът на недоверие от БСП е имитация на политическа дейност, смятат от ГЕРБ

"Няма как да очакваме изненада от поведението на Обединени патриоти в следващата седмица, когато ще бъде гласуван вотът. Ние имаме предварително решение, че ще гласуваме срещу този вот по хиляди причини. Най-малкото, защото мотивите, които бяха внесени от Корнелия Нинова, са смехотворни", заяви депутатът.
 
Бойко Борисов: Всяко дете знае, че управлението ни няма алтернатива

"Фактът, че БСП се люшка в продължение на месец и половина за това какви мотиви да внесе - имаше залитане към здравеопазване, саниране, доказва, че желанието за този вот е изцяло политически стремеж на Корнелия Нинова да си даде допълнително един час политическо говорене и да реши донякъде свои вътрешни проблеми, свързани с нейното укрепване като лидер", коментира Ячев. Според него половината от ръководството на БСП са чули мотивите на вота едва днес.
 
"Мотивите за този вот са съчинени в политическата канцелария на Кирил Добрев и Корнелия Нинова", коментира Ячев.

Нинова: Има опасност за националната и финансова сигурност на България

Според Борис Ячев проблем с корупцията има във всяка една държава в различна степен. По-важното е тези проблеми да се решават, заяви той и допълни, че след 4-5 години опити да се приеме антикорупционно законодателство, то вече е факт. Сега трябва да се даде време на новия антикорупционен орган да започне работа и да постигне резултати, коментира депутатът.