Корнелия Нинова
Корнелия Нинова / БГНЕС
Мъжът, който заплаши преди месеци Корнелия Нинова, се е опитал да нахлуе в централата на БСП. Това съобщи в кулоарите на парламента лидерът на левицата.
 
През юни тази година Кемил Рамадан изпрати заплашителни есемеси до Нинова, в които заплашва нея и държавния глава Румен Радев.

ДАНС задържа мъж за заплахи срещу президента Румен Радев и Корнелия Нинова
 
„Не вчера, а онзи ден, този човек се опита да влезе в централата на „Позитано“. Аз бях там, той искаше да влезе при мен, в кабинета ми. Охраната го отстрани. Подадохме сигнал в МВР, тъй като и преди той беше отправял заплахи към президента Румен Радев и към мен. От там нататък полицията пое случая. Не знам нищо ново. С охраната е имал разправия, но не успя да влезе при мен“, посочи Нинова.
 
Тя обясни, че не го познава, никога не е разговаряла с въпросния мъж и за първи път е разбрала кой е, когато той е отправил заплахи с есемеси.

Освободиха мъжа, заплашвал Румен Радев и Корнелия Нинова
 
Нинова категорично няма да ползва охрана от НСО заради отправените заплахи към нея и опита на мъжа да нахлуе на "Позитано"20. Това заяви лидерът на левицата пред медиите в парламента и се аргументира, че парите, които дават хората, не бива да отиват за охрана на политиците.
 
„Това е принципно, каквото и да се случи, ще откажа охрана от НСО“, потвърди Нинова.