/ Dariknews.bg, Тина Соколова
Лек автомобил „Фолксваген Голф“ катастрофира в коритото на Стара река в участъка между Пещера и Батак. За щастие, жената, която е шофирала, е била сама и се е отървала напълно невредима, съобщават от Областната дирекция на МВР в Пазарджик.

Кола излетя от пътя Симитли-Банско, като по чудо няма жертви (СНИМКИ)

кола река
Dariknews.bg, Тина Соколова

Жената катастрофирала на пътя от Пещера за родното си място, след като на един от завоите изгубила контрол над волана. Колата първо навлязла в насрещното, после скочила в коритото на реката. Купето било разбито.

Кола падна в коритото на река Янтра
 
Първоначално сигнализирала на 112, че е заклещена и не може да се измъкне. Обаждания на спешния номер направили и хора от случайно преминаващи автомобили. На място веднага били изпратени аварийно-спасителен екип, линейка и полиция. Служителите обаче били приятно изненадани, когато при пристигането видели, че шофьорката се е спасила и е излязла жива и здрава от коритото на реката. Нямала дори драскотина, само била много изплашена.

кола река
Dariknews.bg, Тина Соколова


Кола падна по таван в дере, по чудо няма жертви (СНИМКИ)

По случая не е образувано досъдебно производство. Катастрофиралата е правоспособна, не е била под въздействие на алкохол или наркотици.
 
Няма други участници в инцидента, нито нанесени щети, освен тези на колата.

Такси падна в река, пострадало е 12-годишно момиче (СНИМКИ)

кола река
Dariknews.bg, Тина Соколова