Канят Софи Маринова за депутат от ГЕРБ?
Канят Софи Маринова за депутат от ГЕРБ? / снимки: Sofia Photo Agency, Юлиана Николова
Канят Софи Маринова за депутат от ГЕРБ?
52169
Канят Софи Маринова за депутат от ГЕРБ?
  • Канят Софи Маринова за депутат от ГЕРБ?

ГЕРБ обмисля да издигне Софи Маринова за кандидат за депутат. Това стана ясно от думите на Искра Фидосова, след като певицата гостува в парламента, за да представи пред депутатите песента „Любов без граници", с която ще се яви на „Евровизия".

Ромската перла е поканена в Народното събрание от депутатите от парламентарната група на ГЕРБ и от вицепремиера Цветан Цветанов. Посещението на гласовитата певица е по повод Международния ден на ромите - 8 април.

Канят Софи Маринова за депутат от ГЕРБ
netinfo
„За първи път слушам Софи Маринова в парламента, но я слушам над 20 пъти на живо в моя избирателен район, тя е чест гост на наши мероприятия. Смятам, че тя ще грабне сърцата на всички зрители, които ще наблюдават Евровизия от различните страни. Разбира се, знаете, че България не може да гласува за своя славей. Аз стискам палци и вярвам, че ще успее", заяви Искра Фидосова.

Тя добави, че харесва песента „Любов без граници", дори на някой концерт на Софи Маринова може да я изпее.

Канят Софи Маринова за депутат от ГЕРБ
netinfo

„Крайно време е да има и ромски представител в парламента, може би е време човек като Софи Маринова да бъде и депутат в следващото 42-ро Народно събрание", добави още Искра Фидосова.