Георги Кадиев: Тези, които предложиха Пеевски, ме изключват от групата
Георги Кадиев: Тези, които предложиха Пеевски, ме изключват от групата / снимка: БГНЕС, архив
Георги Кадиев: Тези, които предложиха Пеевски, ме изключват от групата
81650
Георги Кадиев: Тези, които предложиха Пеевски, ме изключват от групата
  • Георги Кадиев: Тези, които предложиха Пеевски, ме изключват от групата

Малко, преди да бъде изключен от парламентарната група на БСП, Георги Кадиев обясни в кулоарите на парламента, че вотът на предстоящите местни избори ще даде оценка на решението му.

„Едва ли не аз съм големият проблем на БСП. Не, не съм аз! Големият проблем на БСП е абсолютната летаргия, в която е изпаднала. Ако на 25 октомври хората не ме припознаят като нещо ново и различно като политик, напускам и следващият да влиза. Мисля, че истинският успех ще бъде балотаж. От там нататък каквото стане", коментира Кадиев.

Той постави и друг въпрос. „Защо не напуснат парламента тези, които предложиха Пеевски? Тези, които предложиха Пеевски, сега ще ме изключват от групата. Защо? Някой може ли да ми обясни къде е моята вина и как се сравнява към тяхната вина. Те са чисти и ме изключват, а аз съм изключен", каза Георги Кадиев.

Той уточни, че това, към което се стреми е отиване на балотаж.

„Ако на 25 октомври хората кажат, че не ставам, ще кажа довиждане и благодаря. Правил съм го. Второ място е това, към което се целя с отиване на балотаж. Всичко надолу е „ти не ставаш", допълни още Кадиев.