Цветанов бе фактор в политиката на ГЕРБ, сега иска да печели с анти-ГЕРБ реторика
Цветанов бе фактор в политиката на ГЕРБ, сега иска да печели с анти-ГЕРБ реторика / БГНЕС
Цветан Цветанов беше част от факторите, които определяха политиката на ГЕРБ, сега виждаме, че иска да печели политически дивиденти с антиГЕРБ реторика. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова пред БНР. Тя реагира на изявления на Цветанов в студиото на NOVA, че искал да напусне ГЕРБ още по-рано, и то не заради замесването му в „Апартаментгейт“.

"Нямам никакво намерение да влизам в дуел с Цветан Цветанов“, заяви д-р Дариткова. „Аз съм част от управляващото мнозинство, част от 44-тия парламент, легитимно избран. Част от тези, които са спечелили доверието на един милион български избиратели и с цялата отговорност на това ние се стараем да отговаряме на обществените очаквания и да реализираме действия и политики, които отговарят на настоящите проблеми на хората в условията на здравна, социална и икономическа криза", каза тя.

Менда Стоянова: Цветанов беше монополизирал комуникацията с Борисов

По думите й Цветанов доскоро е бил „част от факторите, които определяха политиката, организацията, кадрите и действията на политическа партия ГЕРБ“. „Но сега виждаме, че той, както повечето партии в настоящия момент, иска да печели политически дивиденти с антиГЕРБ реторика.


Цветанов: Не напуснах ГЕРБ заради Апартаментгейт (ВИДЕО)

Наистина в настоящата ситуация аз съм изключително озадачена и огорчена от това негово поведение", не скри Дариткова.