Борисов с готов проектокабинет
Борисов с готов проектокабинет / снимка: Sofia Photo Agency, архив, Юлиана Николова
Борисов с готов проектокабинет
73627
Борисов с готов проектокабинет
  • Борисов с готов проектокабинет

Бойко Борисов има готов проектокабинет, ако ГЕРБ спечели изборите. В него той ще разчита и на утвърдени министри от първия кабинет, каза пред журналисти лидерът на ГЕРБ. В Русе Борисов присъства на откриването на обновения онкологичен център.

Лидерът на ГЕРБ обяви, че партията е готова и с депутатската листа за предстоящите избори.

„За всеки пост знам кой какъв ще бъде, ако разбира се, пак повтарям, защото това е най-грешното да слагаш каруцата пред коня, кой какъв ще бъде, ще каже народът. Но няма как като си бил четири години в управлението, преди това близо 5 години кмет на София, да не ти е ясно какво трябва да правиш", коментира Бойко Борисов.

На въпрос за евентуално участие на Симеон Дянков в бъдещ кабинет, той подчерта, че бившият финансов министър отдавна е извън екипа му.

Лидерът на ГЕРБ коментира и проекта "Южен поток": "Отдавна щеше да се строи, ако аз бях премиер. Те объркаха готови неща. Толкова са некадърни за съжаление .Аз не съм очаквал, че БСП толкова не могат да извадят някакви експерти да свършат работа. Сега се готвят да направят и за АЕЦ „Козлодуй" такъв капан, че просто не можете да си го представите".

Други новини от Русе