Премиерът Бойко Борисов
Премиерът Бойко Борисов / БГНЕС
В последния ден от предизборната кампания премиерът Бойко Борисов се обърна към гражданите, за да поиска тяхната прошка и подкрепа.

Борисов за ремонтите: Няма кой да чукне павенцето с чукче, но сега Граф Игнатиев ми е любимата улица (ВИДЕО)

"Да призова всеки, който е доволен от това което сме направили - тротоари, улици, жп линии, магистрали, пречиствателни станции, детски градини, училища, театри, опери. Извиняваме се, просим и вашето извинение, ако някъде с майсторлъка сме направили така, че някой ремонт да не ви харесва много, но за сметка на това сме го поправили. Подкрепете ни, мисля, че отбора, който ГЕРБ излъчва, е най-подготвеният и доказан и вярвяайте ми, че сме си научили доста от грешките и в следващите мандати на кметовете няма да ги допускат", обърна се към гражданите премиерът.

Във Facebook Борисов благодари и на всички за труда и енергията, които са положили в предизборната кампания


Борисов: Не може да се разхождаш по Орлов мост и да говориш за върховенство на закона (ВИДЕО)

"Благодаря за заряда, с който работихте във всяко едно село, квартал и град. И този път ние от ГЕРБ бяхме сред хората. Стиснахме ръцете им и чухме критиките им - лично очи в очи. Поздравявам и колегите от смесените региони, където се водеше най-тежката предизборна надпревара. Благодаря Ви, че не отстъпихте от принципите и позициите си. Още веднъж ще кажа, че ГЕРБ ни има, за да правим живота на хората по-добър. Постовете и привилегиите никога не са били важни за нас", написа той.

Борисов: Клиниката по изгаряне и пластична хирургия в „Пирогов“ вече е с европейски облик (СНИМКИ)

Борисов подчерта и че в ГЕРБ са се разделили с тези, които не са работили в интерес на гражданите.

"И занапред ще е така! Винаги сме се учили от грешките, взехме си поука и от последните. Затова днес отново заставаме пред Вас, за да поискаме вашата прошка и подкрепа. Благодаря Ви!", завършва Борисов.