„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от жк. „Младост 4“ и жк. „Лозенец“, съобщиха от дружеството.

Днес във връзка с извършване на строително-монтажни работи до бл. 401, жк. „Младост 4“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Божан Ангелов“, ул. „Филип Аврамов“, ул. „Акад. Румен Цанев“ и ул. „Д-р Атанас Москов“.

„Софийска вода“ с нов и модерен начин за директно плащане на задълженията

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 415.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове в жк. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Бряст“ и ул. „Света гора“ от ул. „Кръстьо Сарафов“ до бул. „Свети Наум“.


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бряст“ на кръстовището с ул. „Света гора“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.