Бон Джоуви с концерт в София догодина
Бон Джоуви с концерт в София догодина / снимка: БГНЕС, архив
Бон Джоуви с концерт в София догодина
58127
Бон Джоуви с концерт в София догодина
  • Бон Джоуви с концерт в София догодина

Една от най-знаменитите групи в световната музикална история "Бон Джоуви" ще гостува в България. Музикантите ще дойдат в София догодина. Новината са получили първи, по мейл, феновете на бандата, регистрирани в сайта й.

Официално събитието се очаква да бъде обявено утре, но Дарик успя да го потвърди чрез свои източници. Нито един български промоутър обаче през днешния ден не призна да организира подобно шоу в столицата.

"Бон Джоуви" да дойдат в България е дългогодишна мечта на родните фенове на американската банда. Досега многократно са се появявали информации, че музикантите планират концерт у нас, но те никога не са се оказвали верни.

Сега в писмо, разпратено до фенове на групата, се твърди, че тя ще бъде в София на 14 май 2013-та. Според разпространения текст шоуто на "Бон Джоуви" ще е на Националния стадион "Васил Левски".

В същия имейл се анонсират още няколко дати от предстоящото турне на бандата, което ще започне на 13 февруари от Монреал, Канада. Пет от тях са във Великобритания, а на 30 юни "Бон Джоуви" ще бъдат в Берн, Швейцария. Билетите за този концерт, както и за шоуто в София, ще започнат да се продават от утре, 31 октомври.

Именно в сряда, на официалния сайт на "Бон Джоуви", трябва да се появи списъка, в който столицата ни ще фигурира като град, през който ще мине турнето на групата наречено "Because We Can". Засега последното обявено шоу в рамките на него е на 3 юли в Глазгоу. Преди това "Бон Джоуви" ще направят няколко концерта в Канада и Южна Африка.