Волен Сидеров представи кандидата на „Атака“ за кмет на Търговище
Волен Сидеров представи кандидата на „Атака“ за кмет на Търговище / снимка: DarikNews.bg

Директорът на ДАИ - Търговище инж. Димитър Димитров е кандидатът за кмет на партия „Атака" в областния град. Той бе представен пред медии и симпатизанти от лидера на партията Волен Сидеров.

Димитър Димитров е на 57 години, семеен, с 2 деца. 33-годишният му трудов стаж е натрупан в областта на селското стопанство и транспорта.

„Нашият кандидат е експерт в Държавната автомобилна инспекция, човек с авторитет и добро име.", каза Волен Сидеров. „Призоваваме партия ГЕРБ, която няма още издигнат кандидат в Търговище, да подкрепи нашата кандидатура, за да няма разпокъсване на вота", допълни той.

Сидеров твърди, че в Търговище хората не могат да си намерят работа ако не говорят турски и не са под чадъра на ДПС. „Това може да се промени само от партия като „Атака", добави той. Стана ясно, че като цяло националната стратегия на партията ще е антитурски вот. Коалиции засега не се предвиждат. Стремежът ще е във всяка община да бъдат издигнати кандидати за кмет и за общински съветници на „Атака".

Според Димитров, ако бъде избран за кмет, той ще работи за прозрачност в името на обществото и ще се противопостави на сделки, от които се облагодетелстват членове на ДПС.