Жени  ГЕРБ - Благоевград отпразнуваха 2-ия си рожден ден
Жени ГЕРБ - Благоевград отпразнуваха 2-ия си рожден ден / снимки: ГЕРБ

С пищно парти Жени ГЕРБ - Благоевград отпразнуваха втория си рожден ден. За пореден път дамите показаха, че освен да работят, могат и истински да се забавляват. Видни общественички в Благоевград бяха на празничното събитие, сред които певицата Христина Маркова и Здравка Чимева от сдружение "Ние жените".

Жени  ГЕРБ  Благоевград отпразнуваха 2ия си рожден ден
netinfo

Поздрав към дамите поднесоха братята близнаци от ФГ „Веселина” Кристиян и Мартин, а след тях руски романси изпълниха Виктория и Елена от дует „Альонушки”. Поздравителни адреси бяха получени от евродепутата Мария Неделчева и Националния изпълнителен съвет на Жени ГЕРБ и специално от Йорданка Благоева, олимпийска шампионка, която участва в предаването Великолепната шесторка. В тази връзка на масата беше поставена и кутия за събиране на средства, които да бъдат изпратени в подкрепа на децата. Първа лепта с няколко банкноти даде общинският съветник Йордан Миленков.

Жени  ГЕРБ  Благоевград отпразнуваха 2ия си рожден ден
netinfo

„Ролята на жената в днешния динамичен свят не е никак лесна. За да бъдем идеални жени, прекрасни съпруги и обичащи майки, ние трябва да имаме талант. Но това, което ни прави различни е, че влагаме душа и сърце във всичко, което правим. А Жени ГЕРБ многократно сме показвали, че вършим всичко сърцато”. С тези думи приветства всички гости областният координатор на Жени ГЕРБ Даниела Савеклиева.
Красимир Роячки връчи на Венета Тенева Почетния знак на Жени ГЕРБ, политически съветник на ГЕРБ-дамата, която на парламентарните избори миналата година беше в Благоевград и доказа, че малките жени са родени за големи дела.

Жени  ГЕРБ  Благоевград отпразнуваха 2ия си рожден ден
netinfo


Дансингът беше открит от Даниела Савеклиева, която покани на танц областния координатор Костадин Хаджигаев. След това завидни танцови умения демонстрираха абсолютно всички жени и купонът продължи до късните часове с вихрещи се танци.