БСП - Благоевград традиционно уважи екипа на Pодилно отделение за Бабинден
БСП - Благоевград традиционно уважи екипа на Pодилно отделение за Бабинден / netinfo
Мобилни телефони и тостер дариха на екипа на Акушеро-гинекологично отделение представители на благоевградския клуб за паритет и солидарност на жените социалистки, председателстван от директора на МБАЛ - Благоевград д-р Екатерина Чакалска. Поводът за оказаното внимание е Денят на родилната помощ - 21 януари.

С традиционната питка за здраве и лакомства жените социалистки почерпиха лекари, акушери и санитари, работещи в Родилно отделение - Благоевград, а всяка жена, вече станала майка или в скоро време предстои да стане такава, получи специален поздравителен адрес от името на председателя на Общинския съвет на БСП в Благоевград Йорданка Слатинска.

БСП - Благоевград традиционно уважи екипа на Pодилно отделение за Бабинден
netinfo

Празника на лекарите, акушерите и санитарите, с чиято помощ се ражда човешкия живот, уважиха директорът на болницата д-р Екатерина Чакалска, главната сестра Маргарита Бербатова, старшата сестра на отделението Снежана Димитрова, председателят на БСП - Благоевград Йорданка Слатинска, Ралица Милева, представител на младежката партийна организация, която това лято ще бъде пациент на Родилно отделение, както и целият екип на Акушеро-гинекологичното отделение.

По време на тържеството, точно в 11.20 ч. проплака първото бебе - момиченце, родено на Бабинден. Още три раждания се очакват до края на деня, поясни д-р Елена Константинова.

От началото на годината в благоевградската болница са родени 65 деца.

Oще снимки от посещението на БСП в АГО може да видите в рубриката "В снимки".