Мадона за Доналд Тръмп: Стигнахме възможно най-ниско
Мадона за Доналд Тръмп: Стигнахме възможно най-ниско / Guliver/Getty Images

Мадона, която отявлено критикува Доналд Тръмп, се опита да намери нещо хубаво във встъпването му в длъжност като президент, предаде Асошиейтед прес.

"Той всъщност ни прави голяма услуга, тъй като стигнахме възможно най-ниско", каза Мадона. „Оттук може да се движим само нагоре, така че какво ще направим? Имаме два избора, разрушение и сътворение. Аз избирам сътворението".

Мадона: Потискат ме, защото съм нестандартна и имам млади любовници

Суперзвездата се изказа в Бруклинския музей на дискусия, водена от писателката и поетеса Елизабет Александър.

Мадона се зарече да застане начело на протести срещу Тръмп, включително и в съботния женски поход във Вашингтон. Тя каза също, че макар и да е била "ужасена", когато той спечели изборите, сега е убедена, че това е било необходимо.

Знаменитости обърнаха гръб на Доналд Тръмп за влизането му в Белия дом

"Вярвам, че е имало причина да бъде избран Тръмп, за да ни покаже колко мързеливи, необединени и апатични сме станали към свободата и правата, които имаме като американци, и как ги приемаме за даденост", каза Мадона. „Струва ми се, че хората забравят какво е написано в конституцията. Казват, че най-тъмно е преди зазоряване и мисля, че това трябваше да се случи, за да се обединят хората, така че нека партито да започва".

Източник: БТА