Хилядният зрител на спектакъла “Супер д-р Димитров” получава подарък от театър ВЕСЕЛ
Хилядният зрител на спектакъла “Супер д-р Димитров” получава подарък от театър ВЕСЕЛ / снимка: театър ВЕСЕЛ

Подарък от Театър ВЕСЕЛ ще получи хилядният зрител на спектакъла “Супер д-р Димитров”. Представлението на театралите от Държавен куклен театър – Търговище, които гостуват в съботния афиш на сцената на търновските кукленици е днес от 11.00 часа в читалище "Искра” във Велико Търново.

Зрителят, който ще закупи поредния билет №1000, ще получи подарък – десет безплатни билета за спектакли от съботния афиш на Театър ВЕСЕЛ. Тази събота по традиция ще бъде изтеглено името на още един зрител, който ще получи пет безплатни билета.

Постановката на "Супер д-р Димитров или приказка за мръсните ръце“ е дело на Мая и Митко Димитрови, сценографията и куклите  са на Валентина Германова, а музиката – на Петко Манчев. В спектакъла участват чаровните актьори от младото попълнение на трупата на театъра Моника Угренова и Димитър Караиванов.

След успешната премиера на "Супер д-р Димитров или приказка за мръсните ръце“, театралите печелят все повече почитатели. Актьорите Моника Угренова и Димитър Караиванов прилагат превантивно едно от най-добрите лечения за всички болести – "смехотерапията“.

Проектът за съботните спектакли за семейна публика на Куклен театър ВЕСЕЛ се реализира с любезната подкрепа на Община Велико Търново.