Певицата Алиша Кийс наруши собственото си правило да не се гримира. През последните месеци тя не използваше грим по никакъв повод - дори и за червения килим на бляскави събития.

Алиша Кийс забрани на децата си да гледат "Снежанка и седемте джуджета"

Но сега Алиша отстъпи и се появи гримирана във фотосесия за списание Allure. На снимките за изданието Алиша Кийс е гримирана с очна линия в синьо, черно и лилаво.

😍😍😍 #AliciaKeys em photoshoot para a revista Allure.

Снимка, публикувана от Felipe Wambaster (@fwambasterr) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Миналата година Алиша Кийс обяви, че се отказва от грима. Тя обясни, че това е едно от най-разумните й решения, защото така преодолява натиска, упражняван върху известните жени.

Алиша Кийс призна, че е феминистка (ВИДЕО)

Певицата разкри, че й е омръзнало да съдят за нея по вида й в "суровия свят на развлекателната индустрия", в който "всеки има някакъв коментар как изглеждаш".

Алиша обаче уточни, че решението ѝ не е толкова радикално, по-скоро ѝ е писнало да се поти на сцената и целият ѝ грим да се размазва. Гримът просто не е толкова важен за нея.

„Аз не съм роб на гримирането, но не съм роб и на негримирането", заяви Алиша Кийс за Allure.

@aliciakeys for @allure February issue #aliciakeys #alluremagazine #fashion #style #instafashion #instastyle #iamfashionblog #torontofashion #celebrityfashion #6ix

Снимка, публикувана от I Am Fashion Blog (@iamfashionblog) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

#AliciaKeys #AllureUSA #February2017Issue #PaolaKudackiPhotography ©📸 🎤 #Here #InCommon #HolyWar #BlendedFamily (#WhatYouDoForLove) 🎹

Снимка, публикувана от L🎙🎙ks of Cine Music L📽ve (@looks_of_cine_music_love) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST