ГЕРБ Сливен с вътрешна анкета допитва членовете си за депутатската листа
ГЕРБ Сливен с вътрешна анкета допитва членовете си за депутатската листа / ПП ГЕРБ - Сливен

Политическа партия ГЕРБ- Сливен провежда вътрешна анкета сред членовете и гражданите, с която проучват нагласите кои граждани са подходящи да са кандидати за народни представители от листата на партията с 6 мандата. Това съобщи Здравко Костадинов, общински председател на ГЕРБ - Сливен.

Ръководството на партията иска да чуе мнението на хората и за какви регионални политики следва да се борят кандидатите за народни представители от ГЕРБ Сливен, какви национални политики и послания трябва да излъчи ПП ГЕРБ и какви събития в предизборната кампания са подходящи, за да убедят гражданите в политиките си.

Анкетата е анонимна, в нея могат да участват всички желаещи граждани. Специална кутия в офиса на партията в Сливен събира листите с попълнената анкета до края на януари.

В началото на февруари ГЕРБ - Сливен ще проведе общинска конференция, а до 5 февруари трябва да са проведени всички конференции в 4-те общини на областта.

Сливенската листа за кандидат народните представители ще бъде готова до средата на февруари. Изпълнителната комисия на ГЕРБ има последната дума.