„Треска за Оскари 2017 покорява KINO NOVA от 23 януари
„Треска за Оскари 2017 покорява KINO NOVA от 23 януари / netinfo

Вдъхновен от наближаващата церемония по връчването на най-значимите филмови награди, KINO NOVA и тази година ще срещне най-запалените фенове на киното с хитови заглавия, отличени от филмовата академия на САЩ. В продължение на 5 поредни седмици в „Треска за Оскари" киноманите ще имат възможността да се насладят на селекция от качествени филми - вечни класики, спечелили симпатиите на зрителите, и премиерни заглавия. Разнообразието от жанрове, изключителната актьорска игра и въздействащите сюжети ще задоволят всички вкусове и ще се погрижат за доброто настроение на зрителите пред екрана - от 23 януари, всяка вечер в 21.00 ч. по KINO NOVA.

Новото издание на „Треска за Оскари", превърнала се в емблема на филмовия канал, ще излъчи в хронологичен ред най-доброто от историята на наградите Оскар в три последователни десетилетия. Първата и втората седмица класически заглавия от 90-те години ще завладеят ефира на KINO NOVA, а началото ще сложи кино шедьовърът „Мълчанието на Агнетата". Той е последният от едва три филма в цялата история на наградите Оскар, носител на основните пет награди, известни като „Големите 5": Най-добър филм, Най-добър режисьор, Най-добра главна мъжка роля, Най-добра главна женска роля и Най-добър сценарий. Друга абсолютна класика, която ще зарадва феновете на KINO NOVA на 28 януари, е спечелилият 3 награди от Академията хит „Джурасик парк". Втората седмица от „Треска за Оскари" ще продължи с още незабравими филми, сред които са „Безсъници в Сиатъл" на 30 януари и „Филаделфия" на 31 януари. Спечелилият приза за Най-добра кинематография през 1995 година „Легенди за страстта" пък ще припомни епичната история за тримата братя и техния баща на 01 февруари.

Треска за Оскари 2017 покорява KINO NOVA от 23 януари
netinfo
Третата седмица на „Треска за Оскари" ще пренесе зрителите от най-доброто от края на 90-те към новия век. На 07 февруари ще видим носителя на Оскар за Най-добър актьор и Най-добра актриса „Колкото - толкова", а последният филм на прага на следващото десетилетие е „Животът е прекрасен", отличен с три награди Оскар за: Главна мъжка роля, Най-добър чуждестранен филм и Най-добра филмова музика. На 09 февруари новата страница в историята на филмовото изкуство ще разгърне „Талантливият мистър Рипли", следван от още няколко запомнящи се заглавия - „Шоколад" на 10 февруари, „Гладиатор" на 11 февруари и „Герой" на 12 февруари.
Треска за Оскари 2017 покорява KINO NOVA от 23 януари
netinfo
Сред заглавията, които ще привлекат феновете пред екрана в четвъртата седмица на вълнуващата кино серия „Треска за Оскари" са „Спайдърмен" на 13 Февруари, „Отблизо" на 15 февруари, „Трансформърс" на 18 февруари и „Гадни копилета" на 19 февруари.

Последната пета седмица на кампанията ще бъде белязана с някои от най-атрактивните филмови заглавия от последните години и цели три звездни премиери. „Джанго без окови" на 22 февруари, с Оскар за Най-добра поддържаща мъжка роля и Най-добър оригинален сценарий, номинираният в 10 категории за Оскар „Американска схема" на 23 февруари и „Капитан Филипс" на 24 февруари с 6 номинации от Академията също са сред култовите филми, които ще бъдат част от кампанията на KINO NOVA.

Треска за Оскари 2017 покорява KINO NOVA от 23 януари
netinfo
Повече новини за хитовите заглавия може да откриете в уебсайта на NOVA, a най-запалените киномани ще имат възможността да печелят и награди всяка седмица във Facebook страницата на KINO NOVA.

Не пропускайте да се насладите на „Треска за Оскари" и едни от най-бляскавите филми от света на киното - всеки ден от 23 януари в 21.00 ч. само в ефира на KINO NOVA.