Gong Play със специални цени през януари и февруари
Gong Play със специални цени през януари и февруари / netinfo

През януари и февруари уеб платформата Gong Play, част от портфолиото на Нетинфо, предлага нови специални цени. В първите два месеца от годината потребителите ще могат да гледат съдържание в платформата в продължение на 7 дни, на цената за едно събитие, от 2.50 лв., в случай, че изберат да направят своето плащане с карта. Допълнително, спортните фенове могат да проследят представянията на любимите си отбори и спортисти, като се възползват от нова промоционална цена от 6.90 лв. за пет събития. Това предложение е валидно в случай, че изберат плащане през сметката на мобилния си телефон (чрез DCB разплащане).

Двата месеца предлагат едни от най-очакваните футболни и спортни събития - подновяването на битката в родната Първа лига, срещите от Английската Премиършип, финала за Купата на Лигата в Англия, както и още мачове от FA Cup, много мачове от Френската Лига 1 и купата на страната - всичко това в Gong Play. Те могат да се гледат на компютър или мобилен телефон - навсякъде и по всяко време. Потребителите могат да проследят още баскетболните емоции в NBA и испанската Лига Ендеса, българският волейболен шампионат, боксови гала вечери и други.
Плащанията в Gong Play се осъществяват с дебитна или кредитна карта, ePay, Transcard или чрез DCB плащане.

През януари Gong Play прекратява опцията за плащане на абонамент чрез SMS, но потребителите могат да се възползват от останалите начини за плащане.

Вижте още на Play.Gong.bg