Назначиха нови полицейски шефове в Исперих и Кубрат
Назначиха нови полицейски шефове в Исперих и Кубрат / netinfo

Назначиха нови шефове на две от четирите полицейски управления в

Разградско.

Назначиха нови полицейски шефове в Исперих и Кубрат
netinfo

За Исперих заповедта е за временно изпълняващ длъжността след като предишният началник стана заместник-директор на ОДМВР-Разград.

Новият шеф на РУ“Полиция“-Исперих е главен инспектор Константин Костов. Той е на 36 години, завършил е висшето си образование през 2004 г. в Академията на МВР, специалност "Противодействие на престъпността и охрана на обществения ред".

В системата на МВР постъпва през 2004 г. като дознател в РПУ-Исперих. През 2008 г. става разузнавач, а през 2013 г. - началник група "Криминална полиция" в РУП-Исперих. Със заповед на Министъра на вътрешните работи Рег.№ 8121К-125/13.01.2017 г. е назначен за ВПД началник на Районно управление -Исперих в ОДМВР-Разград. Константин Костов е семеен, с две деца

Също главен инс

Назначиха нови полицейски шефове в Исперих и Кубрат
netinfo
пектор е и новият шеф на РУ“Полиция“-Кубрат. Ивайло Йорданов е на 46 години, завършил е  висшето си образование в Шуменски университет "Константин Преславски", специалност "Биология и химия". В системата на МВР постъпва през 1994 г. като полицай в "Охрана на обществения ред" в ПУ-Завет. През 1999 г. става разузнавач в РПУ-Кубрат, а през 2011 г. - началник група "Криминална полиция" в РУП-Кубрат. Със заповед на Министъра на вътрешните работи Рег.№ 8121К-130/13.01.2017 г. е назначен за началник на Районно управление - Кубрат в ОДМВР-Разград. Ивайло Йорданов е семеен, с едно дете.