Д-р Ибришимов отчете с благодарност 3 900 лв. за детското отделение в Кюстендил
Д-р Ибришимов отчете с благодарност 3 900 лв. за детското отделение в Кюстендил / Дарик-Кюстендил,архив

Близо 4 000 лв. бяха събрани от благотворителното представление на „Аферата в хотел Уестминстер" в кюстендилския театър. То бе организирано от народния представител д- р Иван Ибришимов, с цел подкрепа на детското отделение на кюстендилската болница.
„Благодаря на всички, които се включиха и присъстваха на вчерашното театрално представление в Кюстендил. Благодаря на директора и актьорите от дупнишкия театър за това, че играха благотворително и ги поздравявам за прекрасното изпълнение. Благодаря на директора на театъра в гр. Кюстендил за съдействието при организацията. Заедно успяхме да съберем 3900 лв., сума, която ще бъде използвана, съобразно нуждите на Детско отделение на болницата в гр. Кюстендил", каза депутатът д- р Ибришимов.
Предстои нова среща на народният представител с директора на кюстендилската болница д- р Величков и началника на детското отделение д- р Панайотова, за да се уточнят подробностите за какво ще бъде използвано дарението.
Д- р Иван Ибришимов ще покаже в понеделник купената апаратура за нуждите на детското отделение в дупнишката общинска болница, за която бяха събрани 14 000 лв.