Старица бе обгазена при пожар, джип „Мерцедес” изгоря в гараж
Старица бе обгазена при пожар, джип „Мерцедес” изгоря в гараж / DarikNews.bg, архив

82-годишна жена пострада при пожар в къщата й. Инцидентът е станал в кв. „Аспарухово" снощи малко преди 20,,00 часа, съобщиха от варненската полиция.

Пожарът се разразил в стая от апартамент на ул. „Горна студена". Огънят е бил загасен от екип на Противопожарната служба. Възрастната собственичка на жилището е вдишала дим и след преглед от екип на Спешна помощ е откарана в болница.

Вследствие на пожара е изгоряла пералня, опушени са 10 кв.м. стени. Предполагаемата причина е късо съединение в ел. уред.

Джип „Мерцедес" е унищожен при пожар в гараж във вила край „Аспарухово". Огънят лумнал към 20,30 часа снощи. Освен колата, са изгорели 1 кубик дърва и вещи, опушени са около 20 кв. м. стени. Причините за възникването на пожара са в процес на установяване.

Покрив на къща горя вчера преди 8,00 часа в кв."Трошево". При инцидента на ул."Копнеж" 23 няма пострадали хора. Унищожени са 25 кв. м. покрив, 25 кв. м. подпокривна конструкция, 30 метра ел. инсталация, домашно имущество, опушени са около 40 кв. м. стени. Предполагаемата причина за пожара е неправилно ползване на отоплителни уреди.

Около 17,00 часа във вторник е имало пожар и в комин на блок 69 в кв. „Възраждане 1". Нанесени са щети в килери на 7 жилища, спасени са апартаментите. Работата по случая продължава.

Късо съединение в луминисцентна лампа пък подпали фризьорски салон в Провадия. Пожарът е станал към 10,00 часа вчера. Инцидентът се разминал само с опушени стени.