Коментари

Коментирай

Подреди: Първите отгоре Последните отгоре

 • Страница:
 • 1
#5

joro - 11.01.2017 г. 17:29:29

До 123 и Abaris:
Еволюционната теория е приета и подкрепена от Църквата. Вие да не сте по-набожни от папата? Ватикана има \\\"армия\\\" от учени, вкл. астроном, който търси извънземни. Вземете се замислете кой знае повече, вие или Ватикана!
А закърнели органи ИМА. Такива са очите на пещерните животни. А закърнял не значи 100% ненужен. Означава по-слабо използван. При хората опашката е закърняла. Ако ми кажете за какво се ползва (освен да боли, като паднете по з**ник), ще ви сваля шапка!

#4

Abaris - 11.01.2017 г. 15:14:03

#1 123

Браво за коментара! Няма закърнели органи, всичко са лъжи базирани на гиантксата лъжа за еволюцията и още лъжи за да я поддържат.

#3

3 - 11.01.2017 г. 14:46:27

"Апендиксът е един от най-често премахваните човешки органи, защото се възпалява (апендицит)."

По- скоро е така, защото докторята първо режат, после пускат изследвания. Ако пуснат въобще.
Огромно количество напълно ненужни, но пък за сметка на това вредни и опасни операции и други медицински процедури се правят и у нас, и по света, за жалост.

#2

Реза Апендиксоглу - 11.01.2017 г. 12:39:00

Брей! Аз пък мислех моя да го махам. Добре, че прочетох тая статия...

#1

123 - 11.01.2017 г. 12:24:56

За апендиксът мноооого отдавна се знае от учените, че не е закърнял орган, а има важни имуноподдържащи функции, не само да съхранява добри бактерии! Закърнели органи няма, има органи на които още учените не им знаят функциите, дори наскоро откриха нов орган! "Закърнелите" органи са част от недоказаната еволюционна теория, използваха ги за "доказателство", но след като все повече от тези органи се доказа че имат функции се вижда несъстоятелността на еволюционната теория/псевдо-религия!

 • Страница:
 • 1

Напиши коментар

 • Име *:

  Полетата отбелязани със * са задължителни!
 • Коментар *:

 • Код за сигурност *:

  security code

  Напишете символите в полето:

Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

Условия за ползване на коментарите »

 

Руснак звъни на приятеля си в Новосибирск: - Как сте? - Ами добре сме. - Студено ли е при вас? - Е, нали знаеш, студено… Виж още