Забавната страна на зимата (ВИДЕО)
Забавната страна на зимата (ВИДЕО) / Симеон Николаев

Зимата не е само ледена и неприятна, а може да бъде и забавна. Това е мотивът, накарал няколко приятели от Шумен да направят клип, в което показват забавната страна на снежната блокада над Североизтока.

Видеото е споделено във Facebook и е събрало на 4500 гледания за няколко часа.

Снегът като забавление: в Пороище си спретнаха ски писта

Идеята се роди спонтанно, а може би и точно затова се получи толкова добре, казва Симеон Николаев, които е заснел видеото. Той и шестима приятели отиват до Шуменското плато, за да се повозят на шейни.

Отиват и при свои приятел, за да помагат в изтеглянето на закъсали автомобили. Това, оказва се, не пречи на забавленията в снега.

Зимните емоции могат да бъдат също толкова вълнуващи, колкото и летните. Всеки сезон си има своя чар. А когато адреналина и веселото настроение ги има, минусовите температури не се усещат, казва младежът. Той се занимава с видео и фотография и използва своите възможности, за да запечати моментите.

5 типа хора, които не се страхуват от сняг и студ (ВИДЕО)

Истинското щастие е евтино, но въпреки това ние плащаме много за фалшивото. Трябва да се радваме на малките неща, защото един ден може като се обърнеш назад и да разбереш, че те са били големи, разкрива вътрешната си философия Симеон.