Ева Лонгория оглави класацията на най-красивите булки през 2016 г. с тоалета на дизайнерката Виктория Бекъм, съобщи Уърлд ентъртейнмънт нюз нетуърк.

Актрисата Ева Лонгория се омъжи отново (ВИДЕО)

Прекрасната латиноамериканка се омъжи за трети път за мексикански бизнесмен през май. Тогава тя разказа, че е помолила Виктория Бекъм да се погрижи за булчинската й рокля, защото са приятелки и е искала тоалетът й да е направен с любов.

Вижте най-стилните булки на всички времена

Виктория Бекъм беше и свидетелка на младоженците.

На второ място в класацията на Ентъртейнмънт тунайт е актрисата Италия Ричи, която се омъжи за колегата си Роби Амел през октомври. Тя носеше бална рокля на Джеймс Клифорд.

Трета е телевизионната водеща и актриса Одрина Патридж с булчинска рокля "Палас кутюр", създадена специално за нея в Австралия. Нейната сватба беше на Хавай, уточнява БТА. Одрина Патридж разказа, че е искала тоалетът й да е едновременно романтичен и с морски дух и в роклята си се е чувствала като принцеса.

And grab the new @usweekly that hit stands yesterday!!:)... We did a wedding dress shoot (my sis @caseyloza was there and involved as well) I'll have behind the scenes from that shoot on my blog soon!! Xo

Снимка, публикувана от Audrina Patridge (@audrinapatridge) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Никол Джонсън, съпругата на плувеца Майкъл Фелпс, зае четвъртото място,

а петото - Кейтлин Дабълдей от сериала "Империя"