Шампионите не останаха без подкрепа дори след тежкото поражение във Финландия
Шампионите не останаха без подкрепа дори след тежкото поражение във Финландия / bgvolleyball.com

Лесно е да си фен на отбор, който печели винаги, но истинските привърженици се познават тогава, когато са близо до своите любимци и при по-различни обстоятелства. Като след тежки загуби например, пише сайтът bgvolleyball.com /автор - Ивайло Пампулов/.

И ако ви кажат, че феновете на волейболния шампион на България - Добруджа 07, са уникални, то това не е лъжа. На поредното доказателство волейболистите и треньорите на тима се натъкнаха при завръщането си на летище "София" от далечна Финландия. Там отборът на Добруджа изигра първия си мач от 1/32-финалите за Купата на ЦЕВ срещу местния Хурикаани (Лоимаа) и записа тежка загуба с 0:3 гейма.

В четвъртък вечер на летището в София да очакват своите любимци бяха няколко фенки на Добруджа 07, които бяха подготвили за всеки един от играчите по едно сърце. От зелената му страна надписът гласи "Винаги с теб!", придружено с името и номера на състезателя, а от жълтата страна е изписано "Фен Клуб Добруджа 07".

И въпреки негативния резултат на финландска земя, на реванша срещу Хурикаани тимът на Добруджа ще може да разчита на своите верни фенове, които със сигурност ще изпълнят трибуните на Двореца на културата и спорта във Варна на 22 декември.