Новата песен на фолк певеца Фики Стораро "Is this love" предизвика вълна от шеги и критични коментари в социалните мрежи.

"Тази седмица ми се случиха хубави неща. Последният проект, който изкарахме "Is this love", е доста различен. Така кръстихме и албума", каза с усмивка пред NOVA Фики Стораро.

"В нашата страна има доста разбирачи, доста критици, които коментираха с лошо този проект - че нямам крака и подобни простотии. Свикнал съм", заяви певецът.

"Не съм претендирал никога с английския си език. Разбирам го доста добре и в песента текстът се разбира", заяви той, като допълни, че не знае дали в България има човек на име "Издислав".

"Свикнал съм на хейта и да се пишат непрекъснато лоши неща за мен, но чак до такава степен...", посочи още Фики и обясни, че начинът, по който пее в песента, е нов и модерен и вероятно повече хора не го възприемат.

На кого е посветена песента и коя е жената в живота на младия певец?

"Искам да запазя жената до мен в тайна. Заедно сме от две години. Жената е популярна. Сигурно скоро ще се разбере. Още е рано да говорим за сватба и деца", каза още певецът.

Източник: Nova.bg