Марги Хранова отсява таланти сред имитатори в „Пееш или лъжеш“
Марги Хранова отсява таланти сред имитатори в „Пееш или лъжеш“ / netinfo

Утре вечер от 20:00 ч. една от най-обичаните български певици ще се изправи на свой ред пред осем участника, неочаквани изненади и различните предизвикателства на най-забавното музикално шоу "Пееш или лъжеш".

Маргарита Хранова ще вложи дългогодишния си професионален опит в откриването на един от талантите сред многото успешни имитатори. В надпреварата за дует с Марги ще се включи дама, спечелила приза „Мис Кюстендилска пролет", която ще се опита да докаже, че красотата се равнява на музикалния талант.

Новото музикално шоу „Пееш или лъжеш" поднася изненади и позитивни емоции

Танцьор от Узбекистан ще впечатли звездите с пластични умения на сцената на шоуто, а реализирана писателка ще пожелае да застане под светлините на прожекторите, този път в ролята на певица.

Съветът ще се сдобие с нови членове в лицето на актрисата Стефания Колева, джаз примата Хилда Казасян и продуцента на шоуто Маги Халваджиян. Насоките и съмненията в участниците ще провокират поредица от спорове и забавни моменти, допълнени от Милица Гладнишка и Емил Кошлуков.

Ще се довери ли Марги на специалистите от Съвета или ще заложи на собствената си интуиция? Ще се увенчае ли с талантлив партньор или ще се отправи към Новогодишния концерт с добре заблудил я кандидат - ще разберете утре вечер от 20:00ч. по NOVA.

Актуални новини за предаването „Пееш или лъжеш" следете на уебсайта на NOVA или във FB страницата на шоуто. Най-любопитните моменти от шоуто могат да бъдат гледани във Vbox7.com, а целите епизоди само в NOVA PLAY.

Марги Хранова отсява таланти сред имитатори в Пееш или лъжеш
netinfo