Двама Съквартиранти напускат Къщата на VIP Brother
Двама Съквартиранти напускат Къщата на VIP Brother / netinfo

Тази вечер във VIP Brother, от 20.00 часа по NOVA, зрителите ще определят кои двама Съквартиранти да напуснат шоуто само две седмици преди големия финал. Тази седмица звездите номинираха Миглена, Емануела, Ути, Торнев, Роро и Борислав, но още в понеделник зрителите избраха да спасят Миглена и Емануела и по този начин довечера ще проследим първите изцяло мъжки елиминации в юбилейния сезон на шоуто.

След категоричния отказ на Христо да участва в традиционната мисия „Сериал", Съквартирантите претърпяха невиждани санкции. Новите условия за живот в Къщата изнервиха всички до краен предел и много бързо от всеобщ любимец, Ицо се превърна в най-одумвания Съквартирант, а останалите звезди се самоопределиха като „жертви на заложническа криза". Въпреки категоричното решение на Живков, отчаяните Съквартиранти няма да спрат с молбите към него, а постоянните му откази само ще обтегнат отношенията им още повече.

Двама Съквартиранти напускат Къщата на VIP Brother
netinfo
Big Brother както винаги ще прояви милосърдие и ще даде шанс на Съквартирантите да си върнат част от удобствата. Той ще постави изключително забавна мисия, а в случай че тя е успешна, те ще имат шанс да изберат какво искат да си върнат. Къщата ще се разтресе от кръшни танци, но малко по-късно доброто настроение отново ще отстъпи място на скандалите. Какъв ще бъде изходът от мисията и кое е нещото, което най-много липсва на звездите след тежките санкции, ще разберем тази вечер от 20.00 часа по NOVA.
Двама Съквартиранти напускат Къщата на VIP Brother
netinfo
Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg