Само ден, след като останаха единствено с дрехите и личните си вещи, Съквартирантите бяха готови да направят каквото Христо пожелае, само и само да го убедят да изиграе ролята си в сериала.

Почти всяка една от звездите в Къщата се опита да поговори с него, използвайки различни тактики, но всяка от тях удари на камък и след всеки разговор Ицо ставаше все по-категоричен.

Това доведе всички до ръба на отчаянието и скоро молбите и разбирането, което проявяваха към него, отстъпиха място на трудни въпроси и обвинения.

По време на последния опит на Жоро Торнев да говори с Big Brother и заедно да намерят изход от ситуацията, той получи неочаквана за него новина - Големият брат вече е предложил на Христо смяна на Емануела, която Торнев мисли за основна причина за отказа на Ицо, с Надя, но дори този компромис е получил отказ.

Тази новина отчая и самия режисьор, а единственото, което той намери като решение, бе да обяви гладна стачка.

Емануела беше другият човек, който понесе тежки обиди и критики, заради своеволията си и обидните думи, с които нарече някои от Съквартирантите.

Ути буквално се нахвърли върху красавицата, но тя не му остана длъжна, а репликите, които си размениха на висок тон, буквално смяха останалите обитатели на Къщата. неочаквано в нападението срещу Еми се включи и Вальо Михов, но певицата остана хладнокръвна въпреки всичко.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg