Анджелина Джоли е била разпитвана в продължение на четири часа от американското Федерално бюро за разузнаване (ФБР) заради обвиненията срещу съпруга й Брад Пит в посегателство над едно от децата им.

Охранител на Бранджелина: Бяха сигурни, че някой ще отвлече децата им

Източник на американското списание Us Weekly твърди, че агентите са поискали информация за всичко, случило се по време на полета - от излитането до кацането. Според него не е изключено разследването да продължи още няколко седмици, след което тяхното заключение ще бъде изпратено на прокурор, който ще прецени дали е необходимо да бъдат повдигнати обвинения.

„Нито една от страните не иска това да стига до съда, тъй като всичко, което ФБР и Службите за защита на децата открият, може да бъде направено публично, което ще е зле за цялото семейство", посочи източникът.

Пит ударил сина си Мадокс при кавга с Джоли по време на полет?

Миналата седмица двама агенти от ФБР посетиха актрисата в дома й в Малибу. Те са разговаряли с нея и децата й повече от три часа, съобщи сайтът TMZ.

За инцидента между Брад Пит и сина му Мадокс се разбра благодарение на един от членовете на екипажа, който тайно уведоми за случилото се полицията на Лос Анджелис. По данни на сайта TMZ Мадокс казал нещо, което извадило от равновесие Брад Пит. Актьорът се нахвърлил върху него и го ударил, въпреки че Анджелина Джоли успяла да застане между тях.

И ФБР се захваща с Брад, проверяват малтретирал ли е Пит децата си

Сътрудници на отдела за защита на децата са прегледали Мадокс и не са забелязали по тялото му следи от удари.

Анджелина Джоли подаде документи за развод, като каза, че се притеснява за безопасността на децата си, но формално се позова на непреодолими различия. Двамата актьори живяха заедно 10 години, но брак сключиха чак през август 2014 г. Те имат шест деца, три от които са осиновени. Съдът присъди временно попечителство над децата на Анджелина Джоли.

Източник: БГНЕС, БТА