НАП продаде на търг и втория етаж от бившия битов комбинат в Добрич
НАП продаде на търг и втория етаж от бившия битов комбинат в Добрич / НАП - Добрич

На проведен търг публичните изпълнители от ТД на НАП Варна продадоха втория етаж от сградата на бивш комбинат за битови услуги в центъра на Добрич. На друг търг, проведен през месец август, бяха продадени помещенията от първия етаж на сградата, като от проведените две продажби в бюджета са постъпили над 342 хиляди лева.

Склад и офиси в централната част на Добрич обявиха още на търг публичните изпълнители. Обектите се намират в административна сграда на ул.„Йордан Йовков“№17. Складът е с площ от 75 кв.м., намира се на приземния етаж и началната тръжна цена за него е 23 366.50 лева. Единият от офисите, с площ от 83 кв.м., е разположен на част от трети етаж, а другите два  заемат изцяло  четвърти и пети етаж на сградата. С най-голяма площ от 163 кв.м. е офисът на четвърти етаж, като наддаването за него ще започне от 65 781.50 лева. Търгът е обявен за 15 ноември и може да бъде намерен на електронната страница на НАП. Оглед на обектите кандидат-купувачите могат да извършат от 7 до 11 ноември.

НАП продаде на търг и втория етаж от бившия битов комбинат в Добрич
netinfo

На друг търг, който ще се проведе на 23 ноември, публичните изпълнители от териториалната дирекция във Варна са обявили за продан почивна база в град Балчик. Базата е на четири етажа с РЗП от 1848 кв.м. и е построена в поземлен имот с площ от 1625 кв. м. В имота е построен и кухненски блок, който разполага с два асансьора за продукти и отпадъци, а също и с две хладилни камери. Началната тръжна цена за крайморския имот е 964 500 лева. Оглед на почивната база може да се извърши от 14 до 18 ноември. Кандидат - купувачите, които ще участват в  търга, трябва да внесат депозит в размер на 20 на сто от обявената продажна цена.