Жестоки санкции заради провала на най-забавната мисия в Къщата
Жестоки санкции заради провала на най-забавната мисия в Къщата / netinfo

Тази вечер Big Brother нагледно показа защо с него шега не бива. След дълги и тежки преговори с Христо, който отказа да приеме ролята си в традиционната мисия "Сериал", Големият брат се принуди да я обяви за неуспешна.

Живков не промени решението си въпреки молбите на Съквартирантите си и промените в сценария, които Big Brother беше склонен да направи. Причините за отказа му бяха много, но най-вече връзката, която има в момента и евентуалната негативна реакцията на неговата любима.

Христо Живков отказва да участва в седмична мисия „Индийски сериал"

Санкциите от провала на най-забавната мисия във всеки VIP сезон бяха най-тежките, които Къщата е виждала за цялата си история.

На звездите бяха отнети всички завивки, възглавници и чаршафи, цялата домакинска посуда и разкрасителни уреди. Освен това Къщата остана без топла вода, а електрозахранването към хладилника и електрическите уреди беше преустановено. Съквартирантите повече няма да имат достъп до склада, басейна, фитнеса и пианото, а алкохолът и цигарите на територията на Къщата вече са само спомен.

Жестокото наказание доведе до тягостно мълчание, а истинските причини за отказа на Христо се превърнаха в тема номер едно сред звездите.

Афектирана от случилото се, Емануела се закани да изпуши една от скритите си цигари с надеждата Големият брат да вземе още нещо на вечно нападащите я Съквартиранти. След размяна на остри реплики с групата на "интелектуалците", Еми изпълни заканата си, а последствията беше повече от пагубни - холът и дворът останаха и без мебелите си.

Жестоки санкции заради провала на найзабавната мисия в Къщата
netinfo

Сега звездите във VIP Brother 2016 вече живеят на полеви условия, а колко време ще продължи това и как ще се промени отношението им към главният виновник за ситуацията - Христо, предстои да разберем.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg