Най-известната Къща се пренесе в Боливуд във вторник вечер, а Съквартирантите получиха традиционната за всеки VIP сезон мисия - сериал. Всеки от тях получи роля в мегапродукцията „Малката булка от Ню ханди", но въпреки първоначалната си положителна реакция, не всички останаха доволни от персонажите си.

Деси, Христо и Борислав дори заплашиха да откажат мисията, която останалите признаха, че са очаквали с нетърпение.

Дали тримата ще успеят да превъзмогнат егото си и да се впуснат в най-забавната мисия за сезона, или това ще се окаже поредната провалена с гръм и трясък мисия, предстои да разберем.

В епизода на VIP Brother във вторник видяхме и емоционалната реакция на Миглена след като получи 40% зрителско одобрение.

Пиперливата водеща се разплака, признавайки, че не знае как да отговори на любовта и добротата на хората, защото цял живот ѝ се е налагало единствено да се защитава и да отстоява принципите си.

Неочакваният скандал между Вальо Михов и Емануела също беше част от епизода. Певицата призна, че не ѝ е приятно „старейшината" на Къщата да с занася с нея, както прави с останалите жени и го помоли повече да не я докосва. Вальо от своя страна се ядоса на думите и обвиненията по негов адрес и отправи редица обидни епитети срещу Еми.

Между женските войни и ежедневни разправии мъжете в Къщата сякаш до този момент стояха в сянка и не смееха да изразяват позицията си категорично, за да не бъдат посечени от някоя от жените.

Във вторник вечер видяхме как мъжката част остана насаме цяла нощ и шеговито взе решение да затвори в спалнята дамите, защото само създават излишни главоболия.

Шегите обаче преминаха в сериозен разговор още на следващия ден, когато мъжката група отправи редица критики към хигиената в Къщата и липсата на активност от страна на жените.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на VIP Brother във Facebook. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox7.com. Всички подробности за Съквартирантите и най-актуалните новини за шоуто може да следите и на сайта на VIP Brother 2016 vipbrother.nova.bg